Alpehuset på Björkhemsvägen 5 Mjöbäck 

 

Karen's slægthistorie 

Pris: 80 DK og 100 SEK.
 
Jeg har lavet en slægt historie, som handler om min oldefars slægt (Hanne Marie Finks far), som går langt tilbage (til 600 tallet). Er der nogen som er interesseret af hæftet, som er på 44 sider, kan de anmelde sin interesse på min email. karen@dkig.se

 

Hanne Marie Fink (Jensen) slægten. 
Hanne Marie Finks mor (min oldemor) kom til Danmark fra Sverige. Der har jeg fundet vores slægt tilbage til 1600 tallet. Altså er jeg 1/4 del Svensk. 
Hanne Marie Finks far (min oldefar) har jeg dateret tilbage til de gamle vikinger på 600-tallet og til gamle Gorm Den Gamle (900 - 958) og Hareald Blåtand, hans søn. 
Hans Olesen Fink Slægten. 
Hans Olesen Fink (min farfar) har jeg kommet tilbage til 1640. 

 

Raben og Jeppesen slægten er under bearbejdning. 
Emanuel Raben slægten. 
Familien rabens historie er nedskrevet af Asger Smidt den 3.december 1957, som var gift med en kusine til Dagny (min mor). Han kom frem til at familien stammer fra Tyskland, da med navnet Rabe, eftersom stamfaderen Johan Hartwig Rabe tilhører menigheden ved Deutsche St. Petri Kirche i København. De er muligvis kommet til Danmark i slutningen af 1700-tallet. 
Katrine Jeppesen slægten. 
Denne slægt har jeg ført tilbage til 1700-tallet, ved at lede dels i kirkebøger, folketælling og dels min mors (Dagny) nedskrivninger. Min farmors slægt, som kommer fra Sverige og min farfars slægt, har jeg fundet takket være min faster Thora, som skrev ned en hel del erindringer. Jeg kom i kontakt med en slægtsforsker i Öster Frölunda, Sverige, som hjalp mig at finde min slægt i Småland.

 

Placeholder image 

 

Karen & Willy Böhnke
Björkhemsvägen 5 51265 Mjöbäck
Telefon: Karen 0739984469, Willy 0704608163 email: karen@dkig.se villy@dkig.se 

Placeholder image